Borst en Kunstvoeding

Alle kraamverzorgsters van Kraamzorg Janny en Paulien zijn in het bezit van het borstvoedingscertificaat. Elk jaar worden alle kraamverzorgsters bijgeschoold om hun kennis en vaardigheden up to date te houden. Dit wordt bijgehouden in het systeem van het Kenniscentrum Kraamzorg waar al onze kraamverzorgsters geregistreerd staan.

Soms kan het voorkomen dat het geven van borstvoeding niet zo gaat zoals je had gehoopt. Als wij als kraamverzorgenden er in overleg met jou er alles aan hebben gedaan om de borstvoeding te laten slagen maar het is niet gelukt, dan hebben wij altijd nog contact met lactatiekundigen die je misschien wel verder kunnen helpen.

Kunstvoeding

Mocht je toch liever een voorkeur hebben voor het geven van kunstvoeding of moet je hier voor kiezen omdat er andere redenen zijn, staan wij volledig achter je keuze en zijn wij natuurlijk ook op dit gebied geschoold.
Wij kunnen je uitleg geven over welk soort voeding je het beste kunt gaan gebruiken, de bereidingsmanieren, het opbouwen van de voeding en wij kunnen je antwoord geven over alle andere vragen die je hebt op het gebied van kunstvoeding.