Referenties

Kraamzorg Janny & Paulien is erg trots op elke tevreden klant. Daarom laten we dit graag aan iedereen die het maar wil horen weten. Door onze persoonlijke 1-op-1 zorg waarbij de klant centraal staat ervaren deze onze zorg als erg prettig. Kraamzorg Janny & Paulien is hier trots op en stelt zich ten doel om de mooiste tijd van je leven nog mooier te maken. Hieronder enkele van onze tevreden klanten.

Een tevreden klant is ons doel

Wat een geweldige zorg hebben wij gehad van Sharon en Malou. En niet alleen zorg, maar ook heel veel plezier. De week is echt omgevlogen.

Lees de volledige referentie

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad mede dankzij Joke en Sharon. Er is duidelijk rekening gehouden met onze wensen die we hebben aangegeven tijdens de intake met Paulien

Lees de volledige referentie

Het was een cadeautje om haar deze week bij ons thuis te hebben, ze heeft ons veel tips gegeven maar vooral vertrouwen wat maakte dat het een heerlijke ontspannen week was

Lees de volledige referentie

Chelsey is erg ontspannen, gezellig, voelt goed aan wat de behoeftes waren in het gezin en de zorg voor zowel moeder als baby is heel prettig geweest. Chelsey had oog voor elk gezinslid, wat we echt als een dikke plus hebben ervaren

Lees de volledige referentie

Dankzij onze kraamhulp van Janny en Paulien hebben we een super kraamweek gehad. Veel van haar geleerd en het was ook nog eens heel gezellig! We gaan haar zeker missen!

Lees de volledige referentie

Dankjewel voor de ontzettend fijne kraamweek die je ons hebt gegeven! We hebben zó veel van je geleerd. We hadden het niet beter kunnen treffen!

Lees de volledige referentie

Na 10 dagen kraamzorg van Janny en Paulien hebben we ontzettend veel geleerd en genoten van hun goede hulp. Wij hadden Joke en Karin bij ons in huis en van beide hebben we veel geleerd. Lilly gaat jullie zeker missen en mn vrouw en ik ook. ontzettend bedankt voor de goede hulp.

Lees de volledige referentie

Wij hebben de Kraamzorg van Janny en Paulien als super goed ervaren. Tijdens onze kraamweek heeft Bianca alles goed uitgelegd en al onze vragen beantwoord. Het was een geweldige week en we zouden haar en het bedrijf aan iedereen aanbevelen. Super bedankt voor de goede zorgen

Lees de volledige referentie

Op 12 september is onze mooie dochter Hailey geboren. ♡ Inmiddels is het alweer een ruime week geleden dat Rijnie voor het laatst bij ons was. We hebben een hele fijne en leerzame kraamweek gehad.

Lees de volledige referentie

Lieve Manon, dankjewel voor de fijne gezellige kraamweek, en alle goede zorgen, je bent een topper. wij gaan je zeker missen.

Lees de volledige referentie