Zoveel positiefs over jullie.. Waar moeten we beginnen..

Lieve Janny.

Zoveel positiefs over jullie.. Waar moeten we beginnen..

Met 8 weken zwangerschap heb me aangemeld bij kraamzorg Janny & Paulien. Dit was na aanleiding van de positieve verhalen van een vriendin van ons. Een vriendelijke Janny kregen we aan de telefoon. Het voelde vanaf minuut 1 bekend en vertrouwd. Voor vragen konden we altijd bellen of mailen. En met 26 week zwangerschap kwam Janny thuis voor een intake gesprek… Tijd te kort, het was al zo ontzettend gezellig.

Op 19-3 Maart is onze mooie zoon Jort geboren. Ik werd ingeleid bij 37 weken en had Janny hier al over ingelicht zodat jullie er rekening mee konden houden in jullie planning. Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis hadden we regelmatig contact over de stand van zaken. Toen we dan ook naar huis mochten met Jort stond Janny al klaar. Je hebt ons achter gelaten met een gerust gevoel zodat we vertrouwd de eerste nacht met zijn 3en ingingen. We hebben een ontzettende leerzame, maar bovenal gezellige week met jullie gehad. We hebben gelachen en gehuild. Het was zo vertrouwd en fijn. En over de borstvoeding ben je net een wandelend boek.. Overal heb je trucs en tips voor. Voor vragen kunnen we 24 u per dag bij jullie terecht en de nazorg is super!

Lekker nuchter, iets wat zo belangrijk is in zo’n week. Volg je eigen gevoel, houd je ogen open en laat je de kop niet gek maken, zoals je dat zou zeggen. Dat heb je ons vooral geleerd deze week lieve Janny.

Ontzettend bedankt.
Je hebt een plekje in ons hart!

Veel liefs,

Ronald & Janine, Jort Speelman