Op het ‘moment suprême’ in het ziekenhuis maakten we voor het eerst kennis met Marja, onze kraamverzorgster. Ze is vrijwel de hele bevalling in het ziekenhuis aanwezig geweest om actief te ondersteunen tijdens de bevalling. Het was heel fijn dat ze vanaf moment één zo betrokken was.

22 maart 2017, de geboortedag van onze prachtige dochter Liv.
Maandenlang hebben we uitgekeken naar deze dag. Alle voorbereidingen waren getroffen en we waren helemaal klaar voor haar komst. Voor ons was het al snel duidelijk dat we de kraamzorg bij Janny & Paulien wilden regelen. We hadden er vanaf het eerste moment een goed gevoel bij. Het telefonisch contact en het intakegesprek bevestigden dit gevoel. Op het ‘moment suprême’ in het ziekenhuis maakten we voor het eerst kennis met Marja, onze kraamverzorgster. Ze is vrijwel de hele bevalling in het ziekenhuis aanwezig geweest om actief te ondersteunen tijdens de bevalling. Het was heel fijn dat ze vanaf moment één zo betrokken was.
Na een kort verblijf in het ziekenhuis mochten we op vrijdag 24 maart naar huis. Marja stond meteen voor ons klaar. Liv is ons eerste kindje en als kersverse ouders komen er veel nieuwe dingen op je af. Van luiers verschonen tot badderen, van aankleden tot voeding. Hoe fijn is het dan dat er op dat moment iemand in je buurt is met veel ervaring. Marja heeft ons op een hele geduldige, leerzame, maar vooral gezellige manier alle belangrijke dingen geleerd. Wij zijn erg tevreden over haar manier van werken en kunnen terugkijken op een hele fijne kraamweek! Janny & Paulien, maar vooral Marja, heel erg bedankt!
Liefs, Bastiaan, Leonie en Liv.