Onze twee jongens waren direct weg van Paulien

Op aanraden van vrienden van ons, hebben we Paulien benaderd voor de kraamzorg na de geboorte van ons derde kindje. Bij de intake was er gelijk een klik en ook de oudste twee jongens waren direct weg van Paulien. Na de intake hielden we via whats-app contact over de controles en dergelijke. Ons derde kindje werd geboren met een geplande keizersnede. Ondanks dat dat een ‘ziekenhuis gebeuren’ is, was Paulien erg betrokken. De avond ervoor wenste ze ons nog even succes toe en na de geboorte van Maud en het verblijf daarna in het ziekenhuis regelmatig een berichtje met: “hoe is het daar?” “Mogen jullie al naar huis?” Erg leuk!

Een paar dagen later mochten we naar huis en begon onze echte kraamweek. Een hele leuke kraamweek! Paulien was er samen met een stagiaire Lucinda. Dit was een super duo! Grote broers Thijs en Bjorn kregen ook alle aandacht en werden steeds betrokken bij de verzorging van hun zusje. Er heerste een hele gezellige, warme en ongedwongen sfeer. Maar Paulien is ook erg deskundig in haar vak, dat zie je in alles wat ze doet. En de rust en het plezier die ze uitstraalt tijdens haar werk is heel prettig! De week vloog voorbij en dan breekt alweer de laatste dag aan. Dat vonden we allemaal heel erg jammer! De dag daarna stond Bjorn “Pauliehien” te roepen bij het raam en Thijs vond het tijdens de koffie wel erg rustig zonder Paulien en Lucinda… We hebben ze nog wel even flink gemist!

Paulien, nogmaals bedankt voor de leuke kraamweek! We hebben echt genoten van deze bijzondere dagen, die mede dankzij jou zo bijzonder leuk zijn geworden!
Mochten we iemand weten die op zoek is naar kraamzorg, dan weten wij het juiste adres! We wensen je nog heel veel succes en vele leuke kraamjaren toe!

Dikke kus van ons allemaal en een dikke knuffel van de jongens!
Liefs Peter, Wietske, Thijs, Bjorn en Maud