Ondanks het start probleem in het ziekenhuis w.b. de borstvoeding heeft Margreet er alles aan gedaan om het te laten slagen, hier heeft ze veel energie in gestoken

Lieve Janny & Paulien

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor alle goede zorgen zowel het langs komen en via de telefoon. Super dat jullie altijd paraat staan om te helpen. Zelfs nu na de kraamtijd staan jullie nog gelijk klaar. Super.

We hebben met Margreet een ontzettend fijne kraamtijd gehad van 10 dagen. Ondanks het start probleem in het ziekenhuis w.b. de borstvoeding heeft Margreet er alles aan gedaan om het te laten slagen, hier heeft ze veel energie in gestoken. Margreet is ontzettend lief en heeft ons heel goed verzorgd. Onze andere dochter is ook gek op haar, iedere ochtend een feestje en dansen rondom de zorg.

Ik was ook echt heel blij met die 2 dagen verlenging. En vooral ook hoe Naomi overal in werd betrokken. We hebben geweldige begeleiding gehad, veel tips en adviezen waar we echt wat aan hebben. Kortom gewoon dik tevreden, mocht het ooit in de toekomst toch nog weer nodig zijn zullen we zeker vragen om Margreet.

Veel liefs
Susanne

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn