Met alle rust, gezelligheid en humor hielp ze mij en mijn vriend met alle nieuwe dingen die ineens op ons af kwamen. Ze liet ons heel veel zelf doen en keek rustig van een afstand toe. Dit gaf ons het vertrouwen dat we het zelf konden en dat was heel fijn

Op woensdag 26 oktober was het dan zo ver. De weeen waren begonnen en we zouden heel snel onze kleine meid in onze armen kunnen houden.
We hadden gekozen voor een ziekenhuisbevalling, omdat dit ons eerste kindje is. Om 19.00 in de avond belde ik de verloskundige en konden we naar het ziekenhuis komen. Na nog een lange tijd in het ziekenhuis de weeen te hebben opgevangen, werd de kraamverzorgster gebeld. Vanaf het moment dat Melissa in het ziekenhuis aankwam probeerde ze mij, op een heel rustige, ontspannen manier te ondersteunen, zonder dat het mij echt opviel dat ze er was. Dit vond ik heel fijn. Helaas werd de bevalling medisch en is Melissa, voordat de kleine geboren werd, naar huis gegaan.
De volgende ochtend mochten we gelukkig al vrij snel naar huis. De eerste dag van de kraamweek begon. Melissa is zo snel mogelijk naar ons toe gekomen en heeft vanaf de eerste dag heerlijk voor ons gezorgd.
Met alle rust, gezelligheid en humor hielp ze mij en mijn vriend met alle nieuwe dingen die ineens op ons af kwamen. Ze liet ons heel veel zelf doen en keek rustig van een afstand toe. Dit gaf ons het vertrouwen dat we het zelf konden en dat was heel fijn. Melissa heeft ons niet alleen heel goed geholpen met het verzorgen van de kleine, maar ze heeft ons ook echt vertroeteld, het huishouden gedaan en ze was heel lief voor onze hond die hierdoor de aandacht kreeg die ze normaal gesproken van ons zou krijgen.

Door dit alles hebben wij de kraamweek (ondanks opstartproblemen met borstvoeding en lichamelijke ongemakken en pijntjes) als heel fijn ervaren. We kunnen met 100% zeggen dat wij op een roze wolk hebben geleefd en doen dit nu nog steeds.

Nogmaals heel erg bedankt voor alles Melissa! Het ga je goed! En misschien zien we elkaar in de toekomst wel weer! 🙂

Liefs Thomas en Lotte