gedurende de kraamweek heeft ze ons alles uitgelegd en nam alle tijd voor onze vragen en onzekerheden. Ook met de borstvoeding heeft ze me heel goed geholpen.

Beste Janny en Paulien,

Het is al weer een poosje geleden maar ik wilde toch nog even een referentie voor jullie schrijven:

Wij hebben voor Janny en Paulien gekozen omdat de website ons erg aansprak en er een goede samenwerking is met onze verloskundigenpraktijk Katja & Co.
Tijdens het intakegesprek werd onze goede eerste indruk bevestigd door Janny. Een luchtig gesprek met humor en een nuchtere kijk op zaken. Dat is wat we zochten.
Afgelopen zomer ben ik bevallen van onze dochter Zoey. Wij hadden Marisca aangewezen gekregen als kraamverzorgende. Ze was direct in het ziekenhuis om ons bij te staan tijdens de bevalling.
Ze was een goede steun en gaf me een prettig en vertrouwd gevoel. Ik heb het als zeer fijn ervaren dat ze bij de bevalling aanwezig was en direct met ons mee naar huis ging.
Gedurende de kraamweek heeft ze ons alles uitgelegd en nam alle tijd voor onze vragen en onzekerheden. Ook met de borstvoeding heeft ze me heel goed geholpen.
De eerste nacht alleen met ons kleine meisje was erg spannend en we waren dan ook blij dat ze de volgende morgen weer vroeg bij ons kwam.
De kraamweek verliep prima en er was ook tijd om rustig even te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee. En de lekkere bakken met fruit die ze voor me klaar maakte heb ik erg gemist na afloop.
Omdat het aan het einde van de kraamweek door omstandigheden even wat minder met me ging, kregen we 2 dagen verlenging.
Marisca stond direct weer voor ons klaar en heeft ons met een zelfverzekerd gevoel achtergelaten. Ook Janny stond na 1 telefoontje meteen bij ons op de stoep om ons te helpen.
Ook nu nog kunnen we terecht bij Janny en Paulien als we vragen hebben of advies willen. Het spreekuurtje is echt een top service!
Kortom, we zijn zeer tevreden met de geboden service en met de hulp die we hebben gehad van Marisca.
Mocht er ooit een 2e kindje komen, dan maken we graag weer gebruik van de kraamzorg van Janny en Paulien.

Groetjes Rick, Michèle en Zoey